maandag 22 april 2024
spot_img

IJsclub Andijk dolblij met Rabo ClubSupport

Dit jaar mocht IJsclub de Toemer een bedrag van maar liefst € 658,95 ontvangen namens de Rabo ClubSupport. Een zeer welkom bedrag dat ingezet gaat worden voor het opwaarderen van het clubhuis en verder ook de aanschaf van duurzame LED verlichting rondom de ijsbaan mogelijk maakt.

“Natuurlijk is dit bedrag niet voldoende om alles aan te schaffen, maar het geeft zeker een zetje in de rug. We zijn dan ook heel dankbaar dat we dit mooie bedrag hebben mogen ontvangen,” aldus de beide Pieten. “De energierekening kan flink omlaag als we de LED-lampen aansluiten. De contributie voor de leden kan mede daardoor ook komend jaar gelijk blijven aan eerdere jaren.”

Investeren in de toekomst
In 2019 werd al geïnvesteerd in nieuwe schaatsrekjes voor de jeugd. Het bedrag hiervoor werd toen bij elkaar gelopen door deelnemers aan de Tulpenwandeltocht. Door deze rekjes hoeven er geen stoelen meer gebruikt te worden. Nu dan de nieuwe verlichting, met oog op de toekomst duurzaam en energiezuinig. “Het belangrijkste wat we nu dan op korte termijn nog wensen is vorst!”

IJsvloer
Piet: “We hopen dat het dit jaar toch echt eens gaat vriezen en dat er snel een ijsvloer ligt op de Andijker ijsbaan ’De Toemer’. Zodat de schaatsrekjes in gebruik genomen kunnen worden en de jeugdige schaatsertjes veel plezier beleven aan het (leren) schaatsen. Met de nieuwe verlichting aan en ruimte genoeg om onderling afstand te houden, hopen we dit jaar weer flink wat uren schaatsplezier.”

Lid worden? Graag!
Samen kunnen we zorgen dat de clubs op ons dorp deze periode vol onzekerheden toch doorkomen. Bent u nog geen lid, maar wilt u dit wel worden? Dan kunt u zich via de site aanmelden of telefonisch contact opnemen met de heer P. de Vries (0228-591556) of A. v/d Veek (telnr 593737). Ook kunt u ons vinden op www.ijsclub-andijk.nl.

Namens IJsclub Andijk: Fijne feestdagen en een vorstelijk nieuwjaar gewenst!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen