maandag 22 juli 2024
spot_img

IJsclub Andijk heeft nieuws

Binnenkort wordt IJsbaan de Toemer onder water gezet. “We hopen op een echte winter en kijken nu al uit naar de ijspret die dat met zich mee zal brengen. Na 4 jaar hebben we wel weer eens een echte natuurijsvloer verdiend!”

Het contributielopen start in november. Twijfelt u of u de juiste persoon aan de deur hebt? “Wij kunnen ons legitimeren met een pasje en zijn KNSB gecertificeerd. Vraag er gerust om bij twijfel!”

Nieuwe website
Onze website is volledig vernieuwd. Neem alvast eens een kijkje op www.ijsclub-andijk.nl Daar vindt u binnenkort ook foto’s van het nieuwe seizoen, kunt u teksten voor aanleveren over uw belevenissen op het ijs en kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. “Want zonder vorst geen ijs, maar zonder vrijwilligers geen mooie ijsvloer!” aldus Piet de Vries. “Of u nu wilt helpen in de Koek en Zopie of als EHBO-er paraat kunt staan, voor iedereen die wil is er een taak op de IJsbaan!”

De IJsclub is actief ook als het buiten nog niet voldoende vriest. “Ook dit jaar gaan de jeugdschaatsers weer een tiental zaterdagen naar IJsbaan de Westfries in Hoorn. We zijn dan voorbereid op een lange, strenge vorstperiode.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen