dinsdag 25 juni 2024
spot_img

IJsclub Andijk organiseert op zondag 28 april weer de “Tulpenwandeltocht”

Wandelen is vandaag de dag zeer populair. Zowel jong als oud genieten volop van een heerlijke wandeling. Het is een vorm van ontspanning en het is gezond om er helemaal lekker even tussen uit te gaan.
Wij als IJsclub hebben voor u weer een prachtige wandelroute uitgestippeld van 8 of 15 km. Met mooie vergezichten, door natuurgebieden en het oudste stukje van Andijk. Het is een prachtige route, zoals u van ons gewend bent.

Vertrekpunt
Het vertrekpunt is en blijft bij ‘Zorgboerderij de Tulp, Kleingouw 151 te Andijk. De wandeling is voor jong en oud prima te doen. De tocht gaat voornamelijk over verharde paden en/of fietspaden. Er zijn ook rustpunten opgenomen in de route, waar u kunt genieten van een kop koffie of thee en een versnapering (1e kop koffie/thee gratis).

Goed doel
Ook dit jaar loopt u niet voor uzelf, maar hebben wij nieuw materiaal voor onze eigen IJsclub als DOEL. De IJsclub -met name het jeugdschaatsen- heeft een aantal wensen die we op deze manier hopen te verwezenlijken. Schaatsrekjes, waarmee onervaren schaatsers de eerste slagen kunnen oefenen zijn al enige tijd een onvervulde wens. We hopen dat u allen meeloopt en daardoor meehelpt.

Alle info op een rij
Wandelafstanden zijn 8 of 15 km. Datum: zondag 28 april Vertrek- en eindpunt: Zorgboerderij de Tulp, Kleingouw 151 te Andijk. Starttijd: vanaf 09.00 uur t/m 11.00 uur. Parkeren gratis. Kosten: t/m 15 jaar: € 3,00, vanaf 15 jaar: € 6,00. Leden van IJsclub Andijk krijgen op vertoon van hun kaart € 1,00 korting. De website www.ijsclubandijk.nl is tijdelijk uit de lucht. U kunt bellen of e-mailen met Piet de Vries op denieuwebakkerij@hotmail.com of 0228-591556

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen