maandag 15 juli 2024
spot_img

IJsclub Andijk organiseert Schaats-ruilbeurs

IJsclub Andijk wil u allen de kans geven, om uw schaatsen te verkopen. Schaatsen die voor uw kind te klein zijn geworden bijvoorbeeld. Ook het kan zijn, dat u heeft besloten dat u het -vanwege leeftijd of gezondheid- te gevaarlijk vindt worden om nog te schaatsen.

Heeft u overbodig geworden schaatsen liggen en vindt u dat deze schaatsen bij een ander weer schaatsplezier mogen brengen, dan kunt u deze schaatsen inleveren bij de IJsbaan gelegen aan de Kleingouw. “ Wij hopen dat het seizoen 2021/2022 een winter mag worden, waar wij als ijsclub blij van worden. Een winter met veel nachtvorst en daardoor veel schaatsplezier.”

Inbreng en verkoop
We hebben besloten dat (i.v.m alle corona maatregelingen) we het inleveren van de schaatsen, als ook de kijkdagen zoveel mogelijk willen spreiden. Inleveren kan bij IJsclub Andijk, IJsbaan de Toemer, Kleingouw 92 a op de volgende momenten. Inleverdata zijn: woensdag15 december van14.00 uur t/m 16.00 uur, donderdag 16 december van 14.00 uur t/m 16.00 uur. Koop/kijkdagen zijn op: vrijdag 17 december van 14.00 uur t/m 16.00 uur en zaterdag 18 december van 14.00 uur t/m 16.00 uur

Hoe werkt deze Schaats-ruilbeurs?
Als u de schaatsen bij ons brengt, ontvangt u een kaart van ons waarop u het volgende invult: uw naam, uw woonplaats, telefoonnummer en emailadres en welk bedrag u graag voor de schaatsen wilt ontvangen. Deze kaart komt bij de schaatsen liggen die u wilt verkopen.Wilt u schaatsen kopen, vul dan tijdens de kijkmomenten de Aankoop-kaart in, die ook bij de schaatsen ligt. Hierop staat: Aangekocht door naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Opgelet
De verkoper neemt contact met u op voor de verkoop van de schaatsen.
Als koper van de schaatsen treedt u in contact met de verkoper d.m.v. de kaart die beiden hebben ingevuld. Koper neemt na betaling de schaatsen mee vanaf het adres van verkoper.
Tijdens de schaatsruilbeurs worden dus geen betalingen gedaan tussen verkoper en koper. Verkoper haalt schaatsen weer op en ontvangt daarbij de kaart met gegevens van de koper. De schaatsen die u hebt ingebracht kunt u weer ophalen zaterdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.00 uur.

Aan de leden van de IJsclub
U heeft een brief ontvangen van ons om de contributie 2021/2022 te betalen. Heeft u de contributie nog niet betaald? Wilt u dat a.u.b. dan in orde brengen. Dank daarvoor. Ook als u geen lid meer wilt zijn (wel jammer), wilt u dat ook dan doorgeven.
IJsclub Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen