maandag 24 juni 2024
spot_img

IJsclub Andijk overhandigt schaatsrekjes en hoopt op natuurijs

Het afgelopen jaar heeft de IJsclub Andijk (op 28 april 2019) de Tulpenwandeltocht 2019 georganiseerd. Het doel waar de vele wandelaars toen voor hebben gelopen, was het ondersteunen van het jeugdschaatsen door de aanschaf van schaatsrekjes. Door deze rekjes hoeven er geen stoelen meer gebruikt te worden.

Nu het schaatsseizoen weer begint is besloten om deze schaatsrekjes nu te overhandigen. Dit gebeurde afgelopen zaterdag 30 november. Toen heeft de IJsclub de 10 schaatsrekjes overhandigd aan de vrijwilligers van het jeugdschaatsen.

IJsvloer
“Nu maar hopen dat het dit jaar toch echt eens gaat vriezen en dat er snel een ijsvloer ligt op de Andijker ijsbaan ’De Toemer’. Zodat de schaatsrekjes in gebruik genomen kunnen worden en de jeugdige schaatsertjes veel plezier beleven aan het (leren) schaatsen. Nogmaals dank aan alle wandelaars die deelgenomen hebben aan de afgelopen Tulpenwandeltocht, dankzij hen kon dit worden aangeschaft.”

Tulpenwandeltocht 2020
Mocht u denken ik wil ook volgend jaar mee doen met de Tulpenwandeltocht? Noteer de datum zondag 26 april 2020 dan alvast in uw agenda of telefoon. Ook kunt u ons vinden op www.ijsclub-andijk.nl.

Namens IJsclub Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen