maandag 4 maart 2024
spot_img

“Ik kan echt niet zingen!”

Misschien ben jij daar ook van overtuigd, maar zou je het stiekem wel heel graag willen. Mensen zijn nou eenmaal gek op zingen. We zingen onder de douche, in de auto en we zingen vooral graag als we vrolijk zijn. Daarnaast luisteren en kijken we ook heel graag naar mensen die zingen. Denk alleen maar ’s aan alle talentenjachten op tv. Je instrument is je eigen stem. Dat is handig, want die heb je altijd bij je. Hoe leuk zou het zijn om zelf ook mooi te kunnen zingen!

Dan hebben wij goed nieuws voor je, want iedereen kan leren zingen! Denken dat je niet kunt zingen, is voorbarig en niet juist. Dat kom je alleen te weten, als je eens serieus probeert te zingen in koorverband. Wellicht kom je dan tot de verrassende ontdekking, dat je stem meer kan dan je altijd gedacht hebt. En laten we niet vergeten, dat zingen heel goed is voor je gezondheid (ontspanning, ademhaling, longen, hart). Als je echt serieus aan de slag wilt gaan met zingen, kom dan eens binnenlopen bij een repetitie van ons koor. Luister of doe mee en ervaar de mooie hobby van koorzang. Na een oriëntatieperiode neem je de beslissing of je wilt doorgaan of niet. En wie weet, zing je mee met de jubileumuitvoeringen in februari 2023 ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan!
Het kan allemaal in ons eigen dorp, bij Andijks Gemengd Koor. Iedere maandagavond tussen 8 en 10 uur in Dorpshuis Cultura.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen