donderdag 18 juli 2024
spot_img

Ik wil óók wel in de Andijker!

Regelmatig horen we de vraag van mensen, met een leuke hobby of een ander bijzonder nieuwtje: “Hoe kom ik in de Andijker?” Reden voor ons om het proces van het maken van onze krant eens nader toe te lichten. Want: Wij willen u en uw bijzondere verhaal ook graag in de Andijker!
We kunnen iets alleen maar plaatsen als we er weet van hebben. Heeft u een nieuwtje, dan kunt u ons altijd mailen op info@andijker.nl.

Mooiste foto’s
Bij de Andijker hebben we de mogelijkheid om onze vaste fotografen op pad te sturen om een passende foto bij een artikel te maken. “Maar hebt u fotograferen als hobby, of heeft u ‘per ongeluk’ een heel mooie foto gemaakt in Andijk? Stuur hem naar de redactie, met een kort berichtje waarin u laat weten wanneer de foto gemaakt is en waar, wanneer en door wie. Wie weet ziet u de foto dan wel terug in de krant!”

Bijzondere hobby
Veel Andijkers hebben een hobby. Heeft u een bijzondere hobby waar u wel eens iets meer over wilt vertellen? Laat het ons weten en stuur een kort berichtje naar info@andijker.nl. Eén van de journalisten neemt contact met u op en komt langs voor een interview. “Sommige mensen vinden het best spannend om met hun verhaal in de krant te komen, maar dat is ergens voor nodig,” vertelt Olga, die regelmatig voor de Andijker op pad is. “U krijgt de tekst altijd vooraf ter inzage en als er dan toch iets niet helemaal juist is opgeschreven passen we dat gewoon aan. Pas als u akkoord geeft plaatsen we uw artikel. Er kan dus niks mis gaan.”

Bedrijven in de spotlights
Bent u de eigenaar van een bedrijf in Andijk, dan kunt u bij de Andijker adverteren. Dit kan wekelijks, of een paar keer per jaar. Net wat uw bedrijf nodig heeft. Groot of klein, als pdf aangelevert of door ons verzorgd. De adverteerders uit de vaste rubriek ‘Andijker Onderneemt’ komen allemaal één keer per jaar met een redactioneel artikel aan de beurt, waarbij hun bedrijf in de spotlights wordt gezet. Deze mogelijkheid is wellicht ook iets voor uw bedrijf. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Zelf schrijven
Schrijft u zelf ook graag? Bent u lid van een club, een vereniging of organisator van een leuk event, dan kunt u ok zelf in de pen klimmen en ons een creatieve tekst toesturen. Doe daar dan een leuke foto bij van hoge kwaliteit. Bij ruimte zullen we uw artikel plaatsen. Uiteraard met de naam van de auteur erbij als u dat op prijs stelt.

Nieuws vind je samen
We hopen dat alle bedrijven uit Andijk en inwoners van Andijk ons weten te vinden met leuke nieuwtjes en feiten. Wie is er 60 jaar getrouwd? Wie verwacht er een drieling? Welk bedrijf is nieuw en welk bedrijf viert het 100-jarig bestaan. Is de trainer jarig of de club kampioen?
Zorg dat je ons op de hoogte stelt, want alleen als we iets weten kunnen we er iets over plaatsen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen