dinsdag 28 mei 2024
spot_img

In actie voor Serious Request

Kom samen met ons in actie tijdens 3fm serious request: Lifeline
3fm Serious Request: Lifeline komt op 21 december naar Gemeente Medemblik! De gemeente en de gemeenteraad hebben de handen ineengeslagen en komen samen in actie voor het Rode Kruis. 21 december organiseren wij van 08:00-20:00 een reanimatiecursusmarathon. Belangrijk want slechts 25% van de Nederlanders weet wat hij moet doen wanneer iemand een harstilstand krijgt. Met het opgehaalde geld kan het Rode Kruis reanimatiecursussen organiseren en AED’s ophangen.

Leer reanimeren
Wil jij leren reanimeren? Tussen 08:00-20:00 organiseren we reanimatiecursussen. In ruil voor een donatie aan Serious Request kun je een training volgen en je reanimatiediploma halen. Welk bedrag je doneert, bepaal je zelf. Het precieze schema is nog niet bekend. Heb je interesse in de cursus en wil jij je als een van de eerste kunnen aanmelden? Stuur dan een mail naar seriousrequest@medemblik.nl en dan houden wij je op de hoogte.

Braderie
Naast de reanimatietrainingen organiseren wij op 21 december een gezellige braderie met activiteiten voor jong en oud. Informatie op www.medemblik.nl/seriousrequest.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen