zondag 26 mei 2024
spot_img

Informatieavond Financiële rust donderdag 30 mei

Zorgeloos. Ondanks alle veranderingen in je leven.

• Zou je eerder willen stoppen met werken?
• Spaar je voor de studie van je kinderen? Of een mooie reis?
• Heb je vermogen of spaar je maandelijks minimaal €100?
• Zoek je naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

Is je antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is onze informatieavond op donderdag 30 mei 2024 over ‘Financiële rust’ interessant voor jou. Deze avond bieden we vrijblijvend aan voor eenieder die geïnteresseerd is.

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of ‘gewoon’ financiële rust hebben.

Spreker
Op deze avond is Dave Geerlings van NNEK onze gastspreker. Dave is Accountmanager Financieel Adviseurs en coach van financieel professionals. Hij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?

Voor wie is deze avond interessant?
Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Dave is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.

Details
Datum: donderdag 30 mei
Locatie: Dorpshuis Centrum
Adres: Sportlaan 1, Andijk
Ontvangst: 19.30 uur
Presentatie: 20.00 – 21.45 uur
Napraten en borrel: 21.45 uur

Inschrijven
Wil je deze avond bijwonen? Via info@vrolijkfd.nl meld je je aan. Omdat wij het niet alleen belangrijk voor jou vinden, kun je uiteraard ook een introducee meenemen. Aanmelden kan t/m 23 mei!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen