woensdag 24 april 2024
spot_img

INFORMATIEAVOND VRIJWILLIGERS KINDERBOERDERIJ DE PUT

Stichting Wings of Change is sinds 1 augustus 2019 beheerder van kinderboerderij de Put, aan de Horn 27 te Andijk. Naast de dierverzorging onderhouden wij samen met onze deelnemers dagbesteding het groen en de dierverblijven.

We kunnen dit natuurlijk niet alleen! Wij zouden uw hulp kunnen gebruiken om de kinderboerderij gedurende de week hele dagen geopend te houden.

Bent u nieuwsgierig naar wat u voor de Put kunt betekenen? 
Zou u graag vrijwilliger willen worden bij Kinderboerderij de Put? 
Bent u een buurtbewoner van de Put en bent u benieuwd naar de plannen en wilt u graag meedenken hoe wij de Put tot een succes kunnen maken?

Geef u zich dan op voor de informatie avond op woensdag 18 september! Er kunnen maximaal 25 personen aan deze avond deelnemen.

Om u aan te melden kunt u een e-mail sturen aan info@wingsofchange.nl. U heeft deze aanmelding nodig om aan de avond te kunnen deelnemen. Let wel op, aanmelden als vrijwilliger kan vanaf 18 jaar.

De avond zal gehouden worden in de Sociale Huiskamer van Stichting Wings of Change, Schoolweg 4 Andijk. Inloop met koffie en wat lekkers om 19:00 uur en om 19:15 uur zullen wij starten met het programma.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen