donderdag 18 april 2024
spot_img

Inschrijving JouwSportPas geopend!

Sportaanbieders gemeenten Medemblik, Koggenland en Opmeer opgelet: Inschrijving geopend JouwSportPas. Een uitstekende manier om leden te werven.

Na de herfstvakantie start een nieuwe ronde van de JouwSportPas (JSP). Met JSP kunnen inwoners van de gemeenten Medemblik, Koggenland en Opmeer voordelig kennismaken met een (nieuwe) sport. Zij hoeven niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport. Sportaanbieders uit de genoemde gemeenten, kunnen hun aanbod tot en met 30 augustus aanmelden.

Hoe doet jouw vereniging mee?
Het plaatsen van sportaanbod kan op het platform www.noordhollandactief.nl

Werkwijze 
Ga naar www.noordhollandactief.nl. Maak een account aan, door rechts boven op ‘registreren aanbieder’ te klikken. Volg alle stappen, zodat je daarna jullie aanbod op de website kunt plaatsen. Mocht je vorige keer al een account hebben gemaakt, dan is dit niet meer nodig. Log in dat geval direct in.

Sportaanbod op de website plaatsen:  
Klik bovenaan in het venster op ‘toevoegen’.  Kies de gemeente waarin je het sportaanbod wilt verzorgen en selecteer
JouwSportPas bij Project.

Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod van belang zijn.
Let op: Plan je les(sen) in tussen 25 oktober en 3 december 2021.

Richtlijnen aantal lessen en inschrijfgeld
De richtlijn voor het aantal aan te bieden lessen is vier. De deelnemende verenigingen zijn vrij om het inschrijfgeld te bepalen. Om zoveel mogelijk (potentiële) deelnemers te bereiken, adviseren wij om de lessen gratis aan te bieden. Is dit voor jouw vereniging niet mogelijk? Dan adviseren wij om het bedrag zo laag mogelijk te houden. Voor iedere transactie wordt € 0,50 administratiekoten berekend.

Meer aanbod  
Mocht je verschillende lessen willen aanbieden, zet deze dan apart op de website. Zet in de titel duidelijk het verschil neer, bijvoorbeeld: leeftijdsgroep of de dag. Je hoeft hiervoor niet elke keer opnieuw alles in te vullen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de kopieerfunctie.

Promotie door Team Sportservice
Vanaf  20 september promoot Team Sportservice het aanbod door middel van flyers op basisscholen, persberichten en social media. Alle aanbieders die zich hebben aangemeld voor 30 augustus worden meegenomen in de promotie.

Meer info?  
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice: westfriesland@teamsportservice.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen