zondag 26 mei 2024
spot_img

Inschrijvingen benefietdiner geopend!

We kennen Andijkers als mensen die voor anderen klaarstaan. Een boodschap voor de buurvrouw, een praatje op het schoolplein en een goed gesprek in het dorpshuis. Familie, vrienden, gemeente, clubgenoten of buren, iedereen kan rekenen op steun in moeilijke tijden. Voor Andijkers is naastenliefde niet vreemd. Maar wat als die liefde en aandacht van familie ontbreekt door de omstandigheden waarin je opgroeit? Wie is dan je naaste?

Voor veel kinderen in Moldavië is dit de realiteit. Door grote armoede, is er geen geld voor een uitstapje naar het zwembad of een lidmaatschap bij de plaatselijke sportvereniging. Hierdoor krijgen de kinderen niet de aandacht en liefde die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken.

Daarom zijn wij, met een groep van ca. tien enthousiaste jongeren uit de Gereformeerde Kerk Andijk, het Moldavië-project gestart. Via verschillende acties hopen wij €5000 op te halen voor zomerkampen van de stichting Hart voor Moldavië. Tijdens deze zomerkampen kunnen 150 kinderen genieten van sport & spel, Bijbelverhalen, heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht. De kinderen voelen zich gezien en tellen mee.

De volgende geldinzamelingsactie, is een benefietdiner in Dorpshuis ’t Centrum op 13 en 20 april. Met dit driegangendiner hopen wij geld in te zamelen voor Hart voor Moldavië, maar ook Andijkers, van jong tot oud, te verbinden. Zo zijn we er voor elkaar, maar ook voor de wereld om ons heen. Het belooft een prachtige avond te worden, waarvan alle opbrengsten naar het goede doel gaan. De kosten voor het diner zijn €30,- pp. incl. eerste drankje. Om het diner te bekostigen, hebben wij voldoende aanmeldingen nodig. Dit kan alleen met uw hulp!

Wilt u dorpsgenoten ontmoeten en/of een onvergetelijke avond beleven met familie of vrienden?

Meld u dan snel aan via:
Facebook: (Moldavië-project GKA)
Instagram: (Moldavië_project)
Of bel/app naar Sterre Rustenburg (06 13 81 25 31). Hier kunt u ook terecht met vragen of voor meer informatie over aankomende acties.
Aanmelden voor het diner is mogelijk tot 29 maart 18:00.
Plekken zijn beperkt.
Ook kunt u rechtstreeks doneren naar NL81 RABO 0302 4035 66 o.v.v. Gereformeerde Kerk
Andijk. Omschrijving:
Moldavië-project donatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen