dinsdag 16 april 2024
spot_img

Inspiratie en advies op de markt bij Breiwinkel.nl

Als breien, haken of macramé je hobby is, heb je de keuze uit veel verschillende materialen en aanbieders. Heb je advies nodig of wil je de materialen voelen voordat je ermee aan de slag gaat, dan ben je van harte welkom in de uitgebreide kraam van Breiwinkel.nl op de markt van Bovenkarspel.

Of je nu sokkenwol, acryl of katoen nodig hebt, op de markt is de keuze reuze! 100% wol van diervriendelijke merinowol, biologische katoen, haakkatoen voor knuffels of een zachte katoen-acryl voor een babydeken, het is er allemaal in veel kleuren! Je vindt de merken Lang Yarns, Opal, GB Wolle, Durable, Onion, Cheval Blanc, Beijer, Urth-Yarns etc. in het assortiment.

Breien en breigereedschap
Breien is een zeer oude techniek die vroeger uitsluitend door mannen beoefend mocht worden. De Nederlandse breiders waren beroemd in de koningshuizen van Europa! Sinds de industriële revolutie zijn ook vrouwen gaan breien en leerden meisjes al jong hoe ze kleding konden breien.

Momenteel breit men veel sokken, maar ook truien, sjaals, dekens en omslagdoeken. Breiwinkel.nl heeft breinaalden in alle soorten en maten, zoals rondbreinaalden, breinaalden met knop en uiteraard ook sokkenbreinaalden en wel van 10-40 cm lang. Ook de accessoires zoals kabelnaalden, steekhouders, breivingerhoed, steek markeerringen etc. zijn ruimschoots aanwezig.

Haken
Ook haken is weer populair. Grote en kleine knuffels, Granny squares (oma’s vierkantjes), omslagdoeken, mandala’s, vestjes, hemdjes worden van verschillende garens gemaakt. Of wil je van dikke wol een kussen, tas, muts of een poef haken?
Ook haakboeken, haakpakketten en haaknaalden hebben ze in een groot assortiment in de kraam, van merken als Addi, Pony, Clover en Prym. Door het juiste advies ga je altijd met de goede haaknaald aan de slag!

Macramé
Helemaal trendy is Macramé, weer terug van weggeweest! Maak een leuke plantenhanger, wanddecoratie, poef, hangende tafel of zelfs kleding. Er zijn boeken en speciale garens beschikbaar.

Netjes opbergen
Om je handwerkspullen netjes en veilig op te bergen kan je bij Breiwinkel.nl terecht voor breitassen, haaknaaldenkokers, breinaaldenkokers etc. Zo kunnen kinderhanden of je schattige huisdier niet per ongeluk een rommeltje van je handwerk maken. De opbergaccessoires zijn ook erg leuk om cadeau te doen, want ze zijn er in diverse maten en prints.

Poppen- en dieren onderdelen
Om je gehaakte knuffel de mooiste details te geven kan je hier kiezen uit een uitgebreid assortiment aan veiligheidsogen en neuzen die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Ook de piepers, bellen, rammelaars, speeldoosjes en bijtringen zijn beschikbaar en niet duur.

Volop keuze op de markt
Wat je ook zoekt, er is voldoende aanwezig om je project tot een succes te brengen. Is het er niet, dan kan het vaak snel besteld worden en kan je heerlijk aan de slag.
Elke donderdag vind je ons op de markt van Stede Broec. Zaterdags vind je ons op de markt in Hoorn tegenover de Xenos.

Contact
Meer weten?
Mail naar info@breiwinkel.nl of bel met 06-54 70 81 91 of webshop Breiwinkel.eu (sinds 2002).

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen