dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Inspirerend bezoek aan ateliers in uw regio tijdens het Landelijk Atelierweekend

Tijdens de zomereditie van het Landelijk Atelierweekend op 5 en 6 september stellen beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Belangstellenden krijgen zo een kijkje achter de schermen bij het creëren van Kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd, zoals workshops, exposities en demonstraties.

Atelierroutes en open ateliers worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland meer dan 150 ateliers te bezoeken. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwer, keramisten, glasblazer, fotografen, textielkunstenaars en nog veel meer.

Kunstliefhebbers vinden op www.landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van de deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.
Bets de Vries-Dekker van Atelierbd doet mee aan de zomereditie met keramiek en schilderijen en is te bezoeken op Talud 17 in Wervershoof op 5 en 6 september van 11.00 tot 17.00 uur.
Kijk ook op www.atelierbd.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen