zondag 23 juni 2024
spot_img

Interveste gaat appartementen in Andijk beheren

Woningstichting Het Grootslag heeft de verhuur van woningen aan de Sorghvlietlaan overgedragen aan Interveste. Nieuwe bewoners zullen een tijdelijk huurcontract tekenen via deze leegstandbeheerder.

De woningen aan de Sorghvlietlaan in Andijk, nummers 2 t/m 48, worden over een aantal jaren gesloopt. Woningstichting Het Grootslag, eigenaar van de woonruimtes, zal niet langer de verhuur van de te slopen woningen op zich nemen. Leegstandbeheerder Interveste zal de woningen tegen leegstand gaan beheren door tijdelijke huurders te plaatsen.
Interveste is een van de grotere leegstandbeheerders van Nederland en beheert naast woningen, winkels en werkruimtes ook gebouwen zoals zwembaden, schoolgebouwen en hotels. Antikraak en tijdelijke verhuur heeft als doel woningen en gebouwen te beschermen tegen kraak en verkleint de kans op bijvoorbeeld brandstichting of vernielingen aanzienlijk.
De vrijgekomen appartementen zullen tijdelijk worden verhuurd aan woningzoekenden. Geïnteresseerden kunnen via de website van Interveste contact opnemen met het bedrijf.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen