woensdag 22 mei 2024
spot_img

Is het plezierig ouder worden in Andijk?

Opa en oma worden steeds fitter; zij passen op de kleinkinderen, vervoeren ze naar sport en muziekles, vervullen vaak een taak als mantelzorger en zijn vaak heel actief in het vrijwilligersleven. Senioren spelen een unieke en essentiële rol in die samenleving, omdat zij waardevolle kennis en ervaring hebben. Zij verdienen respect en waardering.

Het CDA wil een actief vrijwilligersbeleid; regeldruk verminderen en ondersteuning verbeteren. Ook willen we zorg en ondersteuning op maat voor jong, oud en mantelzorgers. Koopkracht en bestrijding van eenzaamheid zijn onderwerpen waar we als CDA speciale aandacht voor hebben. Wij willen dus een seniorenvriendelijke gemeente die heldere informatie geeft over voorzieningen die met eenvoudige procedures voor alle inwoners gemakkelijk bereikbaar moeten zijn.

Is het plezierig ouder worden in de gemeente Medemblik?
Om hierover met u in gesprek te gaan, nodigt het CDA Medemblik u uit op de koffie met wat lekkers in Andijk. Ontmoet onze lijsttrekker Harry Nederpelt en de first lady Els van den Bosch evenals Piet Ligthart.

U bent van harte welkom op woensdagmiddag 28 februari. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur staat de koffie klaar, in Dorpshuis Centrum aan de Sportlaan in Andijk. U komt toch ook? Iedereen is van harte welkom, ook als u niet in Andijk woont!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen