woensdag 24 april 2024
spot_img

IVN gaat weer varen!

Na het afkondigen van de lock-down zijn alle IVN-publieksactiviteiten natuurlijk gestopt. Maar vanaf 1 juli is IVN in het Streekbos Paviljoen zoals vanouds weer geopend voor bezoekers op zondagmiddag van 13.00 – 17.00 uur en door de week op afspraak. Ook de publieksactivi-teiten worden weer voortgezet en per maand gepland. Activiteiten voor de leden zijn gratis tenzij anders vermeld.
Schipper Han Oranje heeft de primeur: zondag 12 juli kunnen 8 personen inclusief kinderen meevaren voor een vaartocht van een uur in de omgeving van het Streekbos. De zomerse natuur langs en op het water maar ook het verleden van vaarpolder Het Grootslag komen aan bod. De boot vaart twee maal, een keer om 13.00 uur en om 14.30 uur. Verzamelen bij IVN in het Streekbos Paviljoen. Kosten €3,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar gratis door sponsoring van ABZ Seeds uit Andijk. Aanmelden via h.oranje@ivn-westfriesland.nl.

Voor de komende activiteiten geldt:
IVN hanteert de Corona maatregelen zoals opgesteld door RIVM. Dus voor alle activiteiten geldt: aanmelden verplicht en 1.5 m afstand houden. Bij bevestiging van deelname zal de gids de IVN richtlijnen voor de Coronamaatregelen meesturen.

Onze gidsen houden niet van stilzitten en een aantal gidsen hebben tijdens de lock-down elke week een nieuwe weekopdracht gemaakt met zoekplaten van dieren en planten uit de eigen omgeving. Deze zoekkaarten zijn te vinden op https://www.ivn.nl/afdeling/west-friesland/weekopdrachten of https://www.facebook.com/IVNWestfrieslandBovenkarspel. Aanbevolen om met kinderen in de vakantie te gaan doen!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen