vrijdag 12 april 2024
spot_img

J. Kistemaker voor uw Transport en Opslag

Jarenlange ervaring als chauffeur had voor Johan Kistemaker vooral duidelijk gemaakt dat hij op de weg hoorde, veilig en vlot van A naar B. Ook was voor hem duidelijk dat hij graag zelf de dienst uitmaakte en zich niet door een ander liet voorschrijven wat te doen. Het was dan ook een logische keus om zijn eigen bedrijf op te starten en voor zichzelf te beginnen. Dat had echter nog wel even wat voeten in aarde en daarom is hij ook niet over één nacht ijs gegaan.

Gesteund door zijn vrouw werd de grote stap gezet in 1997. “Het was een spannende tijd, iets waar we beiden helemaal achter moesten staan. We doen het dan ook echt samen, zij werkt er minstens net zo hard voor als ik.” Vanaf het woonadres aan de Dijkweg groeide het bedrijf uit. Zo begon het idee steeds meer vorm te krijgen om een grote loods elders te bouwen en het bedrijf daarheen te verplaatsen. Sinds februari 2018 is het bedrijfsgedeelte verplaatst naar de Handelsweg 23 te Andijk.

Opslag in grote loods
“Op de Handelsweg hebben we een grote loods gebouwd en die gebruiken we voor opslag voor bedrijven. Hier hebben we 500 m2 ter beschikking, maar er is meer mogelijk, tot 2500 m2 is zeker geen probleem. Dus kom maar op!” vertelt Johan over het nieuwe pand dat volop in gebruik is. “We hebben altijd van alles staan en staan zelfs regelmatig vol. Spullen komen en gaan, zo hoort het ook. Dat is precies waar de ruimte voor bedoeld is.”

Transport
Met de eigen wagen en zelf achter het stuur rijdt Johan transporten naar Zuid-Duitsland en Zwitserland. “Maar wilt u elders heen met uw spullen, neem contact op. Dan kijken we of we elkaar kunnen helpen. Problemen zijn er om opgelost te worden. Alle klanten zijn welkom, vanaf een paar m2 tot enorme partijen, voor wat kortere of wat langere duur. Stel uw vragen en we kijken wat er mogelijk is. Wij doen echter geen verhuizingen en stalling van campers of dat soort zaken.”

Informatie
Heeft u een vraag over transporten of opslag neem dan contact op. U bereikt het bedrijf als volgt:

J. Kistemaker Transport BV, Handelsweg 23, 1619 BJ Andijk. Telefonisch bereikbaar op 06-51794717/0031-228-745223 of email naar info@kistemakertransport.nl De website wordt momenteel aangepast.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen