dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Jaarlijkse wintermarkt in Andijk

Zaterdag 17 november van 10.00 tot 14.00 uur houden we onze jaarlijkse wintermarkt. Als vanouds bieden we weer van alles te koop aan: o.a. kaarsen, curiosa, glaswerk, potten, speelgoed en puzzels. Ook de tafels met boeken staan op u te wachten. Mogen wij dit jaar opnieuw een beroep op u doen om leuke en bruikbare spulletjes bij ons langs te brengen? Wij denken bij voorbeeld aan (kleine) schilderijen, boeken cd’s dvd’s, beeldjes, aardewerk, oude serviezen en kleine spulletjes, die bij u op zolder staan en waarvan u denkt: dat kan wel een keer opgeruimd worden. Uiteraard wordt er tijdens die dag ook voor de inwendige mens gezorgd: soep, koffie en thee met iets lekkers en u kunt dan ook weer kerstkaarten maken. De “bloemenkraam” met amaryllissen en bloembollen staat er ook weer, aangevuld met fruit, kortom teveel om op te noemen.

Als u spullen aan De Kapel wilt geven, kunt u ze inleveren op donderdag 15 en vrijdag 16 november tussen 16.00 en 20.00 uur aan de Middenweg 48.

Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunnen wij uw spullen ook tijdens deze dagen bij u ophalen. U kunt daarvoor een afspraak maken met mevr. T. Leegwater. Het telefoonnummer is 0228-591594.

Bij voorbaat onze hartelijke dank en graag tot ziens op 17 november. Namens het marktteam, L. Kooiman

Telefoonnr. kerk 0228- 596778. www.pg-andijkwervershoof.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen