maandag 24 juni 2024
spot_img

Jaarvergadering/ledenbijeenkomst PCOB

Tijdens de jaarvergadering/ledenbijeenkomst 21 februari 2020 van de PCOB hebben de leden afscheid genomen van het bestuur dat al vele jaren actief was voor de afdeling Andijk. Er zijn woorden van dank betuigd.  Een oorkonde, bloemen, en een cadeaubon uitgereikt voor Bert Niejenhuis (secretaris), Jan de Jager (penningmeester), Geke van Dokkum (Lief en leed), Joop Klumpenhouwer (PR) en Hennie Vriend (notuliste). Erelid Jaap Meyles werd nogmaals bedankt voor zijn vele jaren inzet als voorzitter.
Er is een nieuw team gevonden die het komende jaar het gaat proberen om de Pcob Andijk in leven te houden. Dit team bestaat uit Jan Roelof Koen, Caroline Groot-Kooiman, Ina Minnes-Vriend, Truus Wierstra-Zuidam, Ida Hulzebos, Truus Mantel-Vriend en Annemarie Kooiman-Oegema. Deze middag werd het 35 jarig bestaan gevierd.

Na de vergadering werd er het Bingo gespeeld. Er waren vele prijzen en als presentje had de afdeling voor iedereen een bosje tulpen dus iedereen ging tevreden naar huis. En kijken al weer uit naar de volgende ledenbijeenkomst op 28 maart waar Douwe Greydanus een lezing zal geven over het mooie West Friesland. Annemarie Kooiman

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen