dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Jachthaven Andijk gaat samenwerken met Jong Beveiliging

Ruud Jong, directeur van Jong Beveiliging (Medemblik) en Monica de Vast, directeur Jachthaven Andijk hebben vrijdag 17 februari jl. hun samenwerkingsovereenkomst officieel bekrachtigd.

Met Jong Beveiliging kiest Jachthaven Andijk voor een regionale samenwerking met een betrouwbare partner aldus Monica de Vast. ‘’In de aanloop naar het ondertekenen van onze samenwerkingsovereenkomst zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een opmaat gemaakt beveiligingsplan, met zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen en als doel het veilig en onbezorgd kunnen laten genieten van onze gasten, want dat is een belangrijke pijler binnen onze bedrijfsvoering’’.

Inbraak op een jachthaven geeft vaak veel onrust. Naast materiele schade heeft een inbraak ook gevolgen voor het gevoel van veiligheid. In veel gevallen zijn er vernielingen aan gebouwen of vaartuigen aangebracht met het doel binnen te komen of om vaartuigen in het geheel mee te nemen. Jaarlijks worden landelijk ruim 1200 pleziervaartuigen gestolen, waarvan slechts 5 procent wordt teruggevonden. blijkt uit cijfers van CED, de naar eigen zeggen grootste schadespecialist van Europa, die namens vele verzekeringsmaatschappijen schades behandelt.

Jong Beveiliging is trots op de samenwerking welke per 1 januari van start is gegaan. ‘’Een gerenommeerde opdrachtgever als referentie past binnen onze regionale groeiambitie en draagt samen met onze overige klanten en surveillancewagens bij aan een uitstekende dekking in ons werkgebied’’, aldus Ruud Jong.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen