Jan den Hartog met Indy. Foto aangeleverd

Over een paar maanden is het zover; 25 september zal Jan den Hartog in Berlijn een marathon gaan rennen. Dit combineert hij met een inzamelingsactie voor Stichting Kika.
“Al jaren heb ik de ambitie om een marathon te rennen. Ik heb me al 2 keer eerder opgegeven voor een marathon, in Amsterdam en in Rotterdam maar moest helaas afhaken vanwege een blessure. Nu wil ik er opnieuw voor gaan, dit keer in Berlijn, en ben ik gelukkig blessurevrij.”

Sponsoring
Jan bedacht dat hij zijn persoonlijke sportieve doel kon combineren met een heel ander doel. Via ‘Run for Kika’ doet hij mee met deze marathon en hierbij hoopt hij zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. “Mijn doel is om voor iedere kilometer die ik ren, een bedrag van €100 ,- op te halen, het streefbedrag is dus €4219,50 maar een hoger bedrag is natuurlijk ook helemaal goed!”

Het gehele bedrag komt ten goede van Stichting Kika en is bedoeld voor belangrijk onderzoek om kinderkanker de wereld uit te helpen. “Op dit moment heb ik al ruim €3000,- opgehaald, wat al een heel mooi bedrag is maar ik hoop natuurlijk minstens mijn streefbedrag op te halen!”

Training
Jan is al maanden bezig met de voorbereiding. Samen met hond Indy rent hij vele kilometers. “Mensen reageren er altijd leuk op als ze ons zien rennen. Voor Indy zijn sommige afstanden te lang als het te warm is buiten, mijn vriendin haalt haar dan ergens op en ik ren nog wat kilometers door. Ze is echt mijn trainingsmaatje!” Hij heeft zich aangemeld bij een hardloopvereniging, waar er door een ervaren hardlooptrainer een trainingsschema op maat wordt gemaakt. Jan rent zo’n 4 keer per week. “Soms ren ik uit mijn werk nog een halve marathon. Tot nu toe lukt het me goed om me aan het schema te houden.”

Doneren
De sponsorteller loopt op, vorige week heeft hij zijn nieuwe hardloopschoenen opgehaald, de voorbereidingen gaan goed, Jan heeft er zin in! Als u Jan, en daarmee Stichting Kika, ook wil sponsoren, dan kan dat via zijn persoonlijke pagina op de site van Run for Kika:
www.runforkikamarathon.nl/jan-den-hartog-berlijn-2022.

Door de QR code te scannen komt u direct op mijn pagina terecht:

Wilt u Jan als bedrijf sponsoren?
Bij een donatie vanaf €200,- neemt Jan contact met u op om te zorgen dat uw bedrijfslogo op zijn wedstrijdshirt gedrukt wordt.
Ieder bedrag is welkom en voor iedere donatie ben ik hartstikke dankbaar!