woensdag 22 mei 2024
spot_img

Jij&Ik Workshops nu in thema voorjaar/Paas

Anita Rinkel en Henny Deen zijn ongeveer vier jaar terug begonnen met het geven van workshops waar men onder vakkundige begeleiding een eigen bloemdecoratie kan maken. “Het is ons vak en onze hobby,” vertellen de dames in koor. “We vinden het leuk om anderen te laten zien wat er mogelijk is en om ze met wat hulp zelf iets te laten creëren. Het levert elke keer weer prachtige bloemstukken op!”

Bekend van vroeger
Henny en Anita zaten al bij elkaar op de basisschool en op allerlei momenten hebben de paden van hun leven elkaar gekruist. “We zaten bijvoorbeeld allebei op de Agrarische School en later werkten we beiden bij bloemenzaak Amarant.” De vriendschap tussen de dames is zeker al wel dertig jaar geleden gestart en nog steeds kunnen ze het erg goed met elkaar vinden. “We weten wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar goed aan.”

Workshops voor jong en oud
“Elke seizoenswisseling en ook met feestdagen zoals de kerstperiode geven we een workshop bloemdecoraties maken in Sarto. Iedereen is welkom, al zijn het meestal vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom. Beginner of al met wat ervaring? Jong of oud. Iedereen mag komen.” Anita vertelt:” We hebben een aantal mensen die al vaker zijn geweest, die maken er elke keer een gezellig familie-uitje van. Oma, dochter en kleindochter bijvoorbeeld.”

Sarto is onze plek
Bij buurtcentrum Sarto hebben de dames een fijne werkruimte gevonden die ze mogen huren voor hun activiteiten. Een mooi ruim lokaal en prima geschikt voor dit doel. “Het had alleen wel een beetje aandacht nodig, we vonden het er wat oubollig. In overleg met Richard Bot hebben we de muren geverfd en wat gezellige decoraties aangebracht. We voelen ons hier helemaal op ons plek,” licht Henny toe. Ook de entree van Sarto is inmiddels door Anita en Henny onder handen genomen. “We bemoeien ons een beetje met de styling. Een fris kleurtje doet al heel wat voor de ruimte. Dat gaat hier op een hele fijne manier in overleg met elkaar.”

Thema Voorjaar/Paas
Komende workshops staan in het teken van het naderende voorjaar en de paasdagen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op zaterdagmiddag 17 maart vanaf 13:30 uur of op maandagavond 19 maart vanaf 19:30 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via facebook.com/jij&ikworkshops of met een e-mail aan jijenikbloemdecoratie@gmail.com

De kosten van deze workshops zijn € 29,50 per persoon.

Op verzoek voor een groep
Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, een familiedag of als teambuildingsactiviteit, dan kan er in overleg een extra dag gepland worden voor de workshop. De groep dient tussen de 8-12 personen te zijn.

Zoek ons op
Zin in een gezellig middag (of avond) bezig zijn met bloemen en groen onder het genot van een kopje koffie? Met vakkundige begeleiding en adviezen daar waar gewenst?

Jij&Ik workshops is te vinden op facebook en u kunt e-mailen voor informatie naar jijenikbloemdecoratie@gmail.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen