maandag 15 juli 2024
spot_img

Jonge ondernemers in de wereld van geluid, licht en video

OVW Café 22 februari: Danny en Maurice Louter, DML Sound

Tijdens het OVW Café op 22 februari nemen Danny en Maurice Louter je mee in hun wereld van geluid, licht, video, DJ’s én dansvloeren. Want overal waar zij komen, gaan de voetjes óp de vloer. Wat begon als een hobby groeide uit tot een volwaardig bedrijf binnen de creatieve industrie: DML Sound uit Wervershoof.

Trompet spelen, dat deden de broers al op jonge leeftijd. Muzikaliteit zit hen in de genen. Plaatjes draaien was een grote hobby van Maurice, al op jonge leeftijd trad hij op als DJ in cafés, op feesten en partijen. Danny was vaak mee en deed het regelwerk achter de schermen. Dikwijls kregen ze de vraag: ‘Kun je ook een extra box en verlichting meenemen?’ Natuurlijk, u vraagt, wij draaien, dachten de broers. En zo breidde het aanbod zich, als vanzelf, uit.

DML Sound ziet het licht
Na opleidingen in de logistiek en techniek besloten de broers het officieel te maken. In 2010 schrijven ze zich in bij de Kamer van Koophandel: DML Sound ziet het licht. Danny en Maurice waren toen 20 en 18 jaar oud; jonge ondernemers in de wereld van geluid, licht en video. Ze zochten de samenwerking met bedrijven binnen de branche en bouwden een goede klanten- en contactenkring. Vrienden werden tevens collega’s en vader Jos nam het ontwerpen en timmeren van originele DML flightcases op zich, wat inmiddels sinds 2016 door broer Richard wordt gedaan. Volledig op maat en naar wens van DML.

Van kermis tot bedrijfsfeest
Inmiddels is DML Sound een gevestigde naam. De afgelopen twee jaar verdubbelde het aantal klanten en verdrievoudigde het aantal opdrachten. Ook het productaanbod en de kennis groeide stevig door. DML staat tegenwoordig garant voor professionele audio-, licht- en videoproducties.
Met een hecht team bedienen zij de markt in Noord-Holland en ook daarbuiten. Zij voorzien onder andere kermissen, collega bedrijven, verenigingen, horecagelegenheden, festivals, bedrijfsfeesten en particuliere feesten van audio, licht, video-opname en –weergave, materialen voor staging, DJ’s en LED dansvloeren.

Presentatie en netwerken
Op 22 februari vertellen broers en compagnons Danny en Maurice het verhaal achter DML. Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!
Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK Wervershoof. Voor meer informatie: www.ovw.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen