woensdag 22 mei 2024
spot_img

Jongerencentrum the Future weer open

Sinds 13 september is het jongerencentrum weer open gegaan. Voor de zomervakantie bleef de woensdagavond een lange tijd dicht omdat we geen vrijwilligers hadden voor de avond. Maar wat zijn wij blij met Britt en Sem. Twee jongeren die samen de woensdagavond weer leven willen inblazen. Britt is al enige tijd vrijwilliger bij het jongerencentrum. Sem komt al jaren op de woensdagavond en vrijdagavond langs. Toen hij hoorde dat Britt iemand zocht om samen de bardienst te draaien was hij meteen van de partij.

Inmiddels zijn ze al 2 weken open en beginnen de jongeren weer te komen. Britt geeft aan dat ze de komende tijd elke week open zijn van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt bij ons lekker chillen, airhockeyen, Poolen of even gamen. Maar gezellig bij ons aan de bar zitten vinden wij ook supergezellig. Sem geeft aan dat hij hoopt dat er nog meer jongeren komen of dat ze een keer willen meedraaien als vrijwilliger.

Wij zoeken nog mensen die ons willen komen versterken. Ook de kidsclub die om de 2 weken is is weer begonnen. De opkomst is echt geweldig. Elke week kunnen 30 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zich opgeven via de datumprikker. Er word op de kidsclub elke keer een andere activiteit georganiseerd.
De kidsclub is op de woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur. Ook voor de kidsclub zoeken we nog enthousiaste ouders die af en toe mee willen helpen.Op vrijdagavond hebben we G-soos. Dit is voor jongeren met een diagnose en jongeren die tegen bepaalde sociale aspecten aanlopen. De avond is van 19.00 tot 21.30 uur en vanaf 12 jaar.

Lijkt het je een keer leuk om eens bij ons te kijken? Dan ben je van harte welkom. Voor vragen kunt u ons mailen: jcthefutureandijk@gmail.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen