woensdag 24 april 2024
spot_img

Jongerenwerk/Opbouwwerk Medemblik

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud. En ondanks dat we helaas nog vast zitten aan corona en haar beperkende maatregelen, zijn de jongerenwerkers en de opbouwwerkers druk bezig met de organisatie van diverse activiteiten voor het komende jaar.
Op dit ogenblik zijn fysieke activiteiten nog lastig, maar uiteraard hopen ook wij dat daar straks weer verandering in komt. Ondertussen gaan we aan de slag met zaken die wel mogelijk zijn. Zo is het opbouwwerk gestart met het digitaal koffie drinken en zijn de jongerenwerkers bezig met het aanbod voor de voorjaarsvakantie. Ook dit zullen activiteiten zijn die (indien nodig) makkelijk om te schakelen zijn naar online of door middel van thuispakketten kunnen worden uitgevoerd door de jeugd.
Naast onze gebruikelijke persberichten in lokale kranten, via scholen en de gemeentelijke kanalen, maken wij sinds een aantal weken gebruik van onze eigen facebook pagina!
m.facebook.com/Jongerenwerk-Opbouwwerk-Medemblik

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, check dan bovenstaande link. Mocht je geen facebook hebben of liever ons aanbod via de mail ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook! Stuur dan een mailtje naar activiteiten@medemblik.nl en dan zorgen wij dat je op onze mailinglist komt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen