maandag 24 juni 2024
spot_img

Jubilarissen UNA IN VIA

Bij het Interkerkelijk Gemengd Koor UNA IN VIA hebben wij weer 2 jubilarissen, die vanwege hun 40-jarig koorlidmaatschap door ons gehuldigd zijn.

In het Dorpshuis heeft het bestuur tijdens onze jaarvergadering Herman Groothedde en Stien Kroon–Weverink een onderscheiding van de Koninklijke Christelijke Zangersbond met bijbehorend certificaat overhandigd, vanzelfsprekend vergezeld van een bloemenhulde.

Graag vermelden wij dat wij als gemengd koor 4-stemmig een zeer uitgebreid repertoire ten gehore brengen.
Op de maandagavond is het een genot vanwege de bijzonder goede akoestiek in De Kapel onze wekelijkse repetitie te hebben. Deze repetities verlopen altijd bijzonder fijn, de liedjes worden intensief ingestudeerd onder leiding van dirigent Wim Broer en regelmatig ondersteund door pianospel van Simon de Boer, het is op deze avonden uitermate gezellig. In de pauze kan er met belangstelling voor andere koorleden heerlijk bijgepraat worden onder het genot van een kopje koffie of thee met meestal een overheerlijke traktatie.

Als er iets speciaals te vieren valt, kunnen wij in De Kapel beschikken over de prachtige tuinkamer, waar ook voor anderen regelmatig feesten en partijen plaatsvinden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen