donderdag 13 juni 2024
spot_img

Jubileum 40 jaar: feestweek kapsalon ‘t Buurtje

Het is een feestelijk jubileum bij kapsalon ’t Buurtje. De kapsalon bestaat 40 jaar. Reden genoeg om even terug te blikken naar hoe het allemaal begon. Vooral ook om vooruit te kijken. Want zolang haren blijven groeien, wordt er nog steeds volop geknipt en gekleurd!

Märy werkte eerst tien jaar in loondienst, maar maakte toen de stap naar een eigen kapsalon. Op 30 november 1982 was het een feit: haar eigen kapsalon ’t Buurtje op de Dokter d’Arnaudstraat in Andijk. “Daar begon ik in de garage, die verbouwd was in een gezellige kapsalon. Alle kapsels werden door mij verzorgd, want ik werkte daar de eerste jaren alleen.”

Meer ruimte
Na 7 jaar kwam er een verbouwing, want er was meer ruimte nodig. Het klantenbestand werd groter en daarom kwam ook Kitty erbij. Het waren gezellige jaren en de mensen gingen blij de deur uit. In 1996 verhuisde de kapsalon naar het Voorstuk schuin aan de overkant. In de tussentijd was ook Elly als kapster aan de slag en opnieuw was de ruimte aan de Dokter d’Arnaudstraat te klein geworden.

Vaste gezichten
Na een aantal jaren werd het personeel uitgebreid met Marieke. We hadden een mooie team, met Märy, Kitty, Elly en Marieke. Deze kapsters waren vele jaren de vaste gezichten in de kapsalon. Dat gaat nu na al die jaren veranderen.

Veranderingen
Kitty moet na al deze jaren stoppen vanwege gezondheidsredenen. Marieke is in 2021 gestopt na 21 jaar in de kapsalon gewerkt te hebben. Elly heeft aangegeven dat ze na 27 jaar het einde van dit jaar stopt en gaat genieten van haar pensioen. Gelukkig zijn er ook nieuwe mensen bij gekomen, zo werkt Kim hier inmiddels alweer anderhalf jaar.

Feestweek
De kapsalon gaat ook na 40 jaar nog steeds door. Vanaf januari treft u hier de kapsters Märy en Kim. Vanaf 30 november maken we er een mooie feest week van. Iedereen bedankt voor deze mooie 40 jaar en wij hoop jullie nog jaren van dienst te kunnen zijn.

Kapsalon ’t Buurtje vindt u op Voorstuk 15, 1619 GN Andijk. Bel voor een afspraak telefoonnummer: 0228 593 027

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen