donderdag 18 juli 2024
spot_img

Jubileum Kies Voor Gezelligheid Andijk

Het vaandel van het Katholieke Vrouwen Gilde laat zien dat deze groep enthousiaste dames in februari 2019 reeds 70 jaar bestaat. Reden voor een feestje!

Inmiddels is de naam van het Gilde gewijzigd naar Kies Voor Gezelligheid. “De gehele samenleving is in de afgelopen jaren verandert en we vonden dat deze nieuwe naam de lading beter dekte. Wel hebben we heel bewust gekozen de vertrouwde letters KVG te behouden,” aldus Sandra Immen (secretaris) en Willy Brasser (al sinds 23 jaar penningmeester) namens het bestuur.

Jubileum
“We gaan het jubileum vieren met alle leden. Wat we precies gaan doen weet alleen de feestcommissie, verder is het programma nog helemaal een verrassing.” Iedereen heeft zich overgegeven aan dat spannende moment van de onthulling van de feestplannen. “Gezien het enthousiasme van de commissie wordt het ongetwijfeld een fantastische feestdag! We hebben er zin in!”

Verjonging
KVG is een groep dames die gezamenlijk gezellige dingen plannen en activiteiten ondernemen. Het jaarlidmaatschap kost slechts 30 euro. “De laatste tijd zien we flink wat nieuwe leden, er is duidelijk een verjonging aan de gang en dat juichen we van harte toe. Ons programma met high tea, workshops en dagjes uit speelt ook in op al die diversiteit onder de leden. Ook de kaart/klaverjasavonden worden goed bezocht.”

Moeders en (klein)dochters
“Het is leuk om te zien dat de generaties samen komen. Moeders die dochters ooit meenamen en waarbij inmiddels de kleindochters alweer de dertigers zijn die zich nu aanmelden,” zo vertelt Sandra. ”Bij mijzelf is het ook zo gegaan. Mijn moeder is jarenlang voorzitter geweest, mijn tantes zitten ook bij de KGV. Ik ging eens mee en was verkocht!” Ook Willy herkent zich in dit verhaal. “Toen ik jonger was en mijn vriendinnen me mee namen voor een eerste kennismaking ben ik gebleven en inmiddels is mijn dochter ook aangesloten bij de club.”

Nieuwe (bestuurs)leden welkom
Om de KVG ook in de toekomst te laten blijven bestaat zijn nieuwe leden altijd van harte welkom. “Vooral mensen die ook actief willen zijn in bijvoorbeeld het bestuur nodigen we van harte uit om eens te komen kennismaken. Samen kunnen we zorgen voor de voortgang van al zoveel jaren mooie ontmoetingen tussen mensen,” aldus de beide bestuursleden. “Samen kunnen we veel!”

Kom kennismaken
In de Andijker vindt u in de agenda altijd welke activiteiten KVG gepland heeft. KVG is ook actief op Facebook Kies Voor Gezelligheid of stel uw vragen via e-mail kiesvoorgezelligheid@gmail.com

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen