dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Jubileum Sporting Andijk

Op 1 juli 2014 is Sporting Andijk opgericht na de fusie tussen Asonia en AVV. Afgelopen zaterdag vond het 5-jarig jubileum plaats. Op deze mooie zomerse dag waren er diverse spellen voor jong en oud. En werd de avond feestelijk afgesloten met de band 8PM op het terras.

Om half 10 stond de jongste jeugd al te trappelen om te starten met de activiteiten, maar zij moesten door technische problemen een half uurtje geduld hebben. Om 10 uur konden zij beginnen met de sport-fun-dag, die georganiseerd werd door oud profvoetballer Arno Splinter. Op het veld gingen de kinderen in groepjes tien spellen doen, waaronder Bubble voetbal, tampon hockey en een stormbaan. De laatste werd vanwege de hitte met water besproeid, ook was er de gehele dag limonade te verkrijgen en een zwembadje op het veld aanwezig om even af te koelen. Rond 12 uur was de eerste groep klaar en gingen zij met een mooie Sporting Andijk zonnebril huiswaarts. Een leuke ochtend met enthousiaste kinderen.

Begin van de middag startte de tweede groep met jeugd met de spellen. Ook hier weer veel enthousiaste kinderen bezig gezien met de spellen. Later op de middag op het heetst van de dag was het de beurt aan de senioren. Na het verliezen van liters zweet en de meeste spellen te hebben gespeeld was het mooi geweest en begon het al gezellig druk te worden op het terras.
Om 6 uur arriveerde er een geit voor ‘Schijt je Rijk’. De afgelopen maand waren hiervoor kavels te krijgen. Na bijna een uur deed de geit zijn behoefte op de kavels van de gelukkige winnaar Kris Burgers. Ondertussen vond het buffet plaats die verzorgd werd door Cultura. Nadat iedereen een goede bodem had gelegd kon de feestavond van start gaan met de band 8PM, die op het dak hun muziek speelde voor een vol terras. Iedereen moest even los komen, maar op slot gingen de voetjes van de vloer en genoot iedereen van de gezellige avond.

De gehele dag is gefilmd door Framevision en er zal binnenkort een aftermovie verschijnen.
Graag willen wij alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor het mede mogelijk van dit geslaagde jubileum!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen