woensdag 24 juli 2024
spot_img

Jubileumconcert Cantabilé

Vorige week zaterdag 9 juni gaf Popkoor Cantabilé in de Gereformeerde Kerk een jubileumconcert ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan. De titel van dit concert “E-Motions” was zorgvuldig gekozen want muziek is emotie (emotions), muziek zet je in beweging (motions) en het concert werd met digitale beeld- en geluidsweergaven (E-motions) ondersteund.

Een titel die de lading niet beter had kunnen dekken. Wat was het ontzettend gaaf! We werden door een fantastisch uitziend koor waar het plezier vanaf straalde getrakteerd op een prachtige muzikale reis door de tijd. De nummers werden ondersteund door schitterende dansers en indrukwekkende beeld- en geluidsfragmenten. En wat je geeft, krijg je terug dus na afloop van elk nummer applaudisseerde het publiek enthousiast wat het koor steeds meer energie en zichtbaar plezier gaf.

We moesten zelf ook aan de slag toen onze steun in zang en dans werd gevraagd bij het nummer van “ Stop, in the name of love” van The Supremes, heel goed vertolkt door 3 leden van het koor.
En dat een rockband samen met een koor ook een gouden combinatie kan zijn, bewezen de jongens van Drainage. Samen met het koor zorgden zij voor een spetterende show.

Het was een fantastische avond met een overzicht van 25 jaar popmuziek, van ballad tot rock en van semi-klassiek tot disco waarbij een aantal nummers vertolkt werden door geweldige solisten die ons het kippenvel van top tot teen bezorgden. Kortom een geweldig concert waarna iedereen met een ontzettend trots en blij gevoel huiswaarts keerde.
Een groot compliment aan het bestuur, dirigent, combo en koor die met z’n allen als amateurs een topprestatie hebben neergezet!
Een muziekliefhebber

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen