maandag 27 mei 2024
spot_img

Jubileumconcert Excelsior 125 jaar!

Na vele weken van voorbereiding is het a.s. zaterdag dan eindelijk zover het grote Jubileumconcert. Het orkest is er klaar voor, de muziek hebben ze in de vingers. Tijdens de repetities, de afgelopen weken, heeft zangeres Janina het orkest enorm geholpen door alle nummers die Leona Philippo gaat vertolken mee te zingen, zodat het orkest een goed beeld kreeg van het uiteindelijke eindresultaat. Excelsior brengt u een zeer gevarieerd programma.

Nummers die Leona o.a. vertolkt zijn: Goldfinger, Mesmerized en Could you be loved. Janina zingt o.a. River Deep Mountain High. Excelsior speelt natuurlijk zelf ook zonder zangeressen een groot aantal nummers. Denk aan Lord Tullamore, de Bolero en Brass Machine. Voor iedereen wat wils.

Na afloop van het concert gaat het feest nog even door. De afterparty is in handen van Perfect Juice. Die staan garant voor een mooi feestje. En dat hebben de muzikanten dan ook wel verdiend.

Mocht u nog geen kaarten hebben, dan zijn er nog een kaarten verkrijgbaar. In de voorverkoop via de website www.excelsior-andijk.nl kosten deze voor Vrienden van Excelsior € 10,- en Regulier € 12,50.
Geen geld voor een mooi, uniek concert in Andijk.
Aan de zaal zijn de kaarten € 15,-

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen