maandag 22 april 2024
spot_img

Juf met een streepje voor

Donderdag 8 juli nam ik na 44 onderwijsjaren afscheid. Waarvan ruim 42 jaar juf in Andijk. Wat heb ik die dag een mooi feest gehad. Met de kinderen van de Piramide, de collega’s, ouders en andere belangstellenden werd het een feest om nooit meer te vergeten.
Uit voorzorg was er al een Corona-lock-down film gemaakt waarin (oud) collega’s, oudleerlingen en dorpsgenoten het woord tot mij richtten. Wat enorm leuk gedaan, alle medewerkers, dank je wel. Ook zo leuk waren de kleine attenties, bloemen en talloze kaarten die op school of thuis op de mat lagen. Onder al die kaarten, een zeer speciale. Want welke juf ontvangt er nu speciale post in de zomer uit het warme Spanje? Alleen een juf met een streepje voor, volgens mij. Sinterklaas had vernomen dat ik zou stoppen! Hartelijk bedankt voor al dat moois. En u ook Sint!
Nu is het zomervakantie, heb ik pensioen en ga ik genieten van mijn vrije tijd. Ik blijf nog gewoon in Andijk wonen, in mijn huis in de Fruittuinen. Nee, juf woonde niet in de Piramide, raakt haar huisje niet kwijt. Geen zorgen voor de paar jongste leerlingen die hiervan overtuigd waren. Ik wens jullie allemaal een mooie zomer toe en vast wel tot ziens! Juf Marijke.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen