donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kaartverkoop volleybalinterland Nederland–Tsjechië gestart

Donderdag 13 april is de kaartverkoop voor de volleybal oefeninterland Heren Nederland tegen Tsjechië van start gegaan. De oefeninterland vindt plaats op zaterdag 13 mei in sporthal De Bloesem te Wognum en is onderdeel van de voorbereidingen op het WK kwalificatietoernooi van 23 t/m 28 mei in Nederland.

De Lange Mannen zijn onder leiding van bondscoach Gido Vermeulen erop gebrand om voor het eerst sinds 2002 weer een ticket te veroveren voor de eindronde van het WK Volleybal. Het lijkt erop dat de omstandigheden voor Oranje ideaal zijn om deze droom te verwezenlijken.

Aanvang van deze belangrijke oefenwedstrijd is om 18 uur. Warming-up van de beide teams start om 17 uur. Op dit tijdstip gaat de sporthal in de Bloesem ook open. Kaarten kunnen alleen online worden besteld op de site van Westfrieslanddeals: www.wfdeals.nl. De entreeprijs bedraagt € 7,50.

De hele zaterdag staat in het teken van volleybalpromotie. Vanaf 10 uur worden er clinics en workshops gegeven voor jeugdteams, trainers en bestuursleden.

De gezamenlijke volleybalverenigingen West-Friesland en Sport- en Wellnesscentrum De Bloesem.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen