woensdag 19 juni 2024
spot_img

KaKoe Kinderwinkel: iedereen in het nieuw!

De winkel van Corina Sijm verkocht tweedehands kinderkleding voor peuters en kleuters. Dat concept is gewijzigd. “Alles wat wij nu verkopen is nieuw. We hebben kinderkleding voor kinderen van 0-12 jaar, maar ook speelgoed en fietsjes. Alles voor schappelijke prijzen.”

Mooi in het nieuw
“Er is niks mis met tweedehands kleding en speelgoed, maar om het verkoop klaar te maken kost veel tijd en energie. Daarom heb ik het concept aangepast en verkopen we inmiddels alleen nog maar nieuwe spullen,” vertelt Corina. “Het kostte me naast mijn ziekte te veel energie om het oude concept te blijven volgen. Daarom hebben we goed gekeken naar een oplossing en we menen die gevonden te hebben. We zijn erg blij met wat we nu kunnen aanbieden.”

Keurige kleding
“Naast peuter en kleuterkleding hebben we nu ook voor de allerkleinste mooie spullen. Ook kunnen kinderen tot ca 12 jaar goed bij ons slagen. Kom gerust eens kijken!” Alie Hekking is vrijwillig een aantal uren per week in de winkel. Zij licht toe: “Voor kraamcadeau’s en een babyshower of voor leuke schoentjes en slofjes kunt u hier goed slagen. Met een jurkje voor slechts 8 euro of een complete jongensset voor nog géén 10 euro steken we iedereen in het nieuw.”

Goed speelgoed
“Naast kleding verkopen we ook speelgoed en zelfs voor een degelijk fietsje ben je hier aan het juiste adres,” gaat Corina verder. “Denk hierbij aan puzzels, constructiemateriaal en poppen met toebehoren. Te veel om op te noemen. ”

Welkom op openingstijden
U vindt KaKoe Kinderwinkel aan de Industrieweg 1E, 1619 BZ, Andijk en daar bent van harte welkom tijdens openingstijden. We zijn open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 13:30-17:00 uur en zaterdagen van 13-15 uur en verder op afspraak. Volg ons ook Facebook en Instagram of kijk op de website www.kakoebabyenpeuter.nl voor alle informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen