Ben je tussen 8 en 14 jaar? Opgelet!
Schrijf je met je vrienden en vriendinnen in voor de kampeernacht in zwembad De Weid. Van zaterdagavond 22 juni 19:00 uur tot zondagochtend 23 juni is het weer zover! De Weid organiseert dit hartstikke leuke evenement opnieuw: zwemmen, slapen (weinig), film kijken, airtrampoline, glijbaan, kampvuur, pannenkoeken; gezellig! En zondagochtend als afsluiting lekker met zijn allen ontbijten en een vroege ochtendduik! Schrijf je vanaf zaterdag in bij de kassa van De Weid. De kosten bedragen 15 euro p.p.

Belangrijk voor je ouders; gedurende het hele programma is er begeleiding en toezicht aanwezig. Er is een evenementenvergunning verstrekt door de gemeente Medemblik. De Weid zorgt weer voor grote kampeertenten en bij inschrijven wordt een informatieformulier meegegeven met details. Het betreft een besloten evenement en de inschrijving stopt bij 80 deelnemers.

Hulp gevraagd voor de kiosk!
Er zijn nog wel een paar kassadiensten (4 uur en 3 uur ih. weekend) in te vullen de komende weken. Essentieel voor het openhouden van een openlucht zwembad. Zonder kassavrijwilliger kan De Weid immers niet open. Kom helpen! Positieve sfeer, blijde zwemmers, kinderen, zon en plezier om je heen; waarom niet? info@deweid.nl