dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Kampeernacht in De Weid, 26 mei

Ben je tussen 8 en 14 jaar? Opgelet!
Schrijf je met je vrienden en vriendinnen in voor de kampeernacht in zwembad De Weid. Van zaterdagavond 26 mei 19:00 uur tot zondagochtend 27 mei aanstaande is het weer zover! De Weid organiseert dit hartstikke leuke evenement opnieuw en het wordt weer niet alleen zwemmen en slapen natuurlijk. Film kijken, airtrampoline, glijbaan, kampvuur, pannenkoeken en nog veel meer! En zondagochtend als afsluiting lekker met zijn allen ontbijten en een vroege ochtendduik! Schrijf je vanaf nu in bij de kassa van De Weid. De kosten bedragen 13 euro p.p.

Belangrijk voor je ouders; gedurende het hele programma is er begeleiding en toezicht aanwezig. Er is een evenementenvergunning verstrekt door de gemeente Medemblik. De Weid zorgt weer voor grote kampeertenten en bij inschrijven wordt een informatieformulier meegegeven met details. Het betreft een besloten evenement en de inschrijving stopt bij 80 deelnemers.
We hopen jullie allemaal te zien op 26 mei. Tot dan!!

Hulp gevraagd voor de kiosk!
Er zijn nog wel een paar kassadiensten (4 uur) in te vullen de komende weken. Essentieel voor het openhouden van een openlucht zwembad. Zonder kassavrijwilliger kan De Weid immers niet open. Kom helpen! Positieve sfeer, blijde zwemmers, kinderen, zon en plezier om je heen; waarom niet? info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen