vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Kampeernacht in De Weid, 3 juni

Ben je tussen 8 en 14 jaar? Opgelet!
Schrijf je met je vrienden en vriendinnen in voor de kampeernacht in zwembad De Weid! Van zaterdagavond 3 juni 19:00 uur tot zondagochtend 4 juni aanstaande is het zover. De Weid organiseert dit hartstikke leuke evenement opnieuw en het wordt weer niet alleen zwemmen en slapen natuurlijk. Film kijken, airtrampoline, glijbaan, kampvuur, pannenkoeken en nog veel meer! En zondagochtend als afsluiting lekker met zijn allen ontbijten en een vroege ochtendduik! Schrijf je vanaf nu in bij de kassa van De Weid. De kosten bedragen net als vorig jaar 12,50 euro p.p.

Belangrijk voor je ouders; gedurende het hele programma is er begeleiding en gediplomeerd zwemtoezicht aanwezig. De Weid zorgt weer voor grote kampeertenten en bij inschrijven wordt een informatieformulier meegegeven met details. Het betreft een besloten evenement en de inschrijving stopt bij 80 deelnemers.

We hopen jullie allemaal te zien op 3 juni. Tot dan!!

Zwemvierdaagse 12 tm 16 juni!
Sportieve en minder sportieve zwemmers noteren ‘m vast: De Weid organiseert binnenkort weer zwemvierdaagse. Pak die bronzen, zilveren of (zoveelste ) ‘gouden’ plak dit jaar!

Ook vrijwilliger worden? info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen