woensdag 24 april 2024
spot_img

Kamperen bij Schouten Optiek

Na een lange periode van voorbereiding hebben wij, Chris en Monique, een hele nieuwe winkel/werkplaats in elkaar geschetst. Dit deden wij samen met Tigo. Vele kleuren en meubels bekeken, alle mogelijke vloerenvoorbij zien komen. Natuurlijk hebben we samen met Karin en Jacintha alles weer verder besproken en uitgedacht.

Wat zijn we trots op het resultaat van onze verbouwing. Met heel veel plezier hebben we deze mooie stap gemaakt. Vooral ook met heel veel hulp van onze kinderen, medewerkers en hun partners. Waar we dachten dat er een muur stond, bleek het een mooie plaat tegen een kast te zijn. Na een periode van afbreken, moet er weer opgebouwd worden. Een gat in de muur achter een kast! Oeps en maandag komen Bas en Don Groot schilderen en behangen. Gelukkig is ook dit ‘probleem’ weer vakkundig opgelost.

Stukje behang gevonden
Sommige klanten zullen vast thuis nog wel wat stukjes behang onder hun schoenen hebben gevonden, want die ene dinsdag was het wel een gezellige rommel in de winkel. Eindelijk was het donderdag 15 april en daar kwam Rob (Karsten Woning en Projectstoffering) het tapijt leggen. Bas Groot was het laatste muurtje nog aan het behangen. Halverwege de middag was het bijna klaar en oh, wat is het mooi geworden. Monique pinkte wel een paar traantjes weg, een droom die nog mooier is in werkelijkheid. Wat voelt het goed.

Goed gevoel
Vooral de mooie samenwerking met Bas en Don, die ook mee hebben gedacht en geadviseerd over de kleuren. Rob, die al zijn creativiteit kwijt kon in het tapijt met visgraat en dan ook nog met de gele kleur. Donderdag einde van de dag, alles ophalen bij Pronto en inrichten maar. Het was één groot feest.

Bijna klaar
De reacties van onze klanten zijn enorm positief. Fijn om dat te horen. Ook is het overweldigend om zoveel mooie complimenten te mogen ontvangen. Er is zelfs een klant weer naar buiten gelopen, omdat hij echt dacht de verkeerde winkel in te zijn gestapt. Een vervoerder die de balie kwijt was. Een klant die er woensdag nog even was en vrijdag terugkwam en echt niets van snapt hoe snel wij dit gedaan hebben. Maar zoals meerdere van jullie al hebben gezien, hebben we nog geen nieuwe tafels! De campingtafels van zolder gehaald en zo wachten we geduldig tot eind juni wanneer de nieuwe tafels en stoelen ook binnen zijn. Elke keer weer een stap verder.

Heropening na kampeeravontuur
We kijken uit naar woensdag 1 september! Dan kunnen we onze winkel (her)openen, met een nieuwe naam en uitstraling en vieren we 4 dagen lang oud en nieuw! Tot die tijd, mag je komen ‘kamperen’ bij ons aan de campingtafel.

Chris en Monique,
Karin, Jacintha

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen