maandag 24 juni 2024
spot_img

Kampioenen en jubilarissen bij kolfclub “de Vrouwenkliek”

Aan het einde van het seizoen is er weer gestreden om het kampioenschap van  kolfclub  “de Vrouwenkliek “. Op de laatste competitiedag, 28 mei, moest iedereen 15 slagen maken en de degene die het hoogst scoort, is de Andijker kampioen. Na de koffie met gebak gingen 16 dames enthousiast van start. Om zes uur werd er gesmuld van het chinees buffet dat Peter van Cultura met zijn medewerkers voor ons verzorgde. Na 10 slagen waren er tien die redelijk dicht bij elkaar stonden maar Marry Boon, Anita Vis en Marianne Mulder stonden stevig bovenaan, maar hoe ga je dan met de spanning om.en zo gebeurde het dat Marry er maar 23 sloeg, Marianne 20 en Anita 33 en omdat Elly Vink er 42 bijsloeg, eindigde ze gelijk met Anita. Na een barrage werd Anita tweede en Elly derde. En zo werd Lucia van de Klashorst, met een laatste serie van 42, en een totaal van 122 punten Andijker kampioen. De winnaars werden van harte gefeliciteerd en in de bloemen gezet.

Jubilarissen bij de Kolfclub
Tijdens deze avond is Lies Hart namens de Kolfbond naar Andijk gekomen. Iedereen ging snel aan het rekenen voor wie zij kwam en het was Anita Vis die 25 jaar lid van onze vereniging is. Zij ontving de zilveren bondsspeld en prachtige bloemen.

Anita Vis, 25 jaar lid.

Indertijd werd er bij een 40-jarig jubileum een boekje uitgereikt maar de Kolfbond heeft dit jaar besloten dat deze leden alsnog een bondspeld ontvangen en zo ontvingenWil Bakker, Aafke Bankert en Elly Vink alsnog een bondsspeld ook weer opgesierd met prachtige bloemen. Het was weer een spannende dag met verrassende uitslagen.

Elly, Wil en Aafke, al ruim 40 jaar lid

Wilt u ook een keer komen kijken en meespelen, op de dinsdagavond bent u van harte welkom.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen