zaterdag 13 april 2024
spot_img

Kanovereniging Poseidon heeft gevist

Zaterdag 20 maart hebben de leden van Kanovereniging Poseidon meegedaan met de Landelijke Opschoondag. Maar liefst 18 leden van de vereniging hebben zich deze dag in groepjes van twee personen ingezet om de wateren en walkanten rondom de vereniging weer schoon te maken.

“Het was een groot succes en in drie uurtjes tijd, hadden we een aanhangwagen vol met afval bij elkaar gevist. Heel veel blikjes, flesjes, plastic en piepschuim hebben we opgeruimd. Als je erop gaat letten, zie je pas hoeveel troep overal ligt,” zo vertelt Milco Timmermans.

Schonere natuur
“Deze zomer kunnen we weer genieten van een schonere omgeving rondom onze vereniging en van een schoner natuurgebied de ‘Lutjebroekerweel’. Laten we er met zijn allen voor zorgen, dat er minder rommel in onze leefomgeving terecht komt. Neem je troep zelf mee naar huis en gooi het daar weg!”

Samen sterk
Met dank aan alle Nederlanders, die zich vandaag hebben ingezet voor de landelijke opschoondag. Kanovereniging Poseidon is volgend jaar weer van de partij, doet u dan ook mee?

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen