woensdag 22 mei 2024
spot_img

Karibuconcert in De Kapel

The Oldtime Stringband komt uit Hoorn, Amsterdam en Stroet. Zij spelen een mix van Bluegrass, Oldtime en Americana.

Opgericht om een tv-documentaire over koeienschilder Ruud Spil te begeleiden. Nu zes jaar later zijn ze drie cd’s, drie Engelse tours, een Californië tour en vele binnenlandse en Belgische optredens verder. De eerste cd werd in eerste instantie als demo opgenomen. Door de vele positieve reacties hierop werd besloten de opnames in eigen beheer uit te brengen onder de naam “Gotta Stop Kickin’ my Dog Around”. De tweede cd “Chicken Crows For Day” kwam in mei 2014 uit en werd uitstekend ontvangen door de verschillende media. Diverse radio-optredens waren het gevolg en goede recensies in tijdschriften zoals Revolver’s Lust For Life en websites zoals www.bealestreet.be en www.rootstime.be  In 2016 hebben ze hun derde cd “Cat’s Got The Measles” uitgebracht. Dit is weer een mix van eigen nummers, traditionals en een paar covers. Nummers van de drie cd’s worden veelvuldig op internationale internet radiostations gedraaid. Een samenspel van gitaar, fiddle, banjo, mandoline, contrabas, vier stemmen en daarbij gevoegd de stem van zangeres Shelly O’Day maakt het afwisselende maar zeker herkenbare geluid van de band.

The Oldtime Stringband bestaat uit: Ton Knol – gitaar, mandoline & zang, Ruud Spil – banjo & zang, Lidewij de Vries – fiddle & zang, Nico Druijf – contrabas, zingende zaag & zang, Shelly O’Day – gitaar, autoharp & zang.

11 Maart belooft een inspirerende middag te worden, met een beetje goede wil gaat vanaf 15.00 uur het dak eraf. Voor de entree hoef je het niet te laten, die is €10.- inclusief een kop koffie of thee. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Kortom het wordt weer een gezellige middag met prachtige muziek.
Steun het werk van father Bayo in Bagamoyo, Tanzania

De opbrengst van dit concert komt ten goede aan het werk van father Bayo
in Tanzania. Zo kunnen we met elkaar kinderen, die anders op straat leven, de kans geven een vak te leren, zodat ze in de toekomst voor zichzelf kunnen zorgen.

Voor informatie kunt u terecht bij Jan en Coby Gorter, tel: 0228-592957

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen