woensdag 19 juni 2024
spot_img

Kasteel Radboud ook dit jaar het Kasteel van Sinterklaas

Sinterklaas komt eraan en zoals elk jaar logeert hij in Kasteel Radboud. Van daaruit kan hij makkelijk de hele regio bereiken. Het kasteel is natuurlijk in stijl versierd en voor kinderen is er een Pietenspeurtocht. Daarbij kunnen ze een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas.

Sinterklaas in het kasteel
De goede Sint is doordeweeks hard aan het werk, maar in de weekenden is hij thuis. Kom je gezellig langs? Dan kun je meteen de Pieten helpen om alle pakjes te vinden in het kasteel, als een echte Speurpiet.
Als Sinterklaas er niet is, kun je wel gewoon zijn slaapkamer bekijken én laten zien dat je een Speurpiet bent. De Pietenspeurtocht kun je doen in de periode 19 november tot en met 3 december tijdens openingstijden. De exacte data dat Sinterklaas thuis is, kun je vinden op de website onder ‘Activiteiten’.

Reserveren
Wil je zeker weten dat je het kasteel en de slaapkamer van Sinterklaas kunt bezoeken? Boek dan je museumtickets van tevoren online via www.kasteelradboud.nl. Prijzen: vanaf 13 jaar € 9,- per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,- per kind. Kinderen jonger dan 5 jaar kunnen gratis naar binnen. Heb je een MuseumKaart of Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen