donderdag 22 februari 2024
spot_img

Keepster Jansma keert terug bij SEW

Doelvrouw Eva Jansma (uit Andijk) zal het komend seizoen weer in het vertrouwde SEW-tenue tussen de palen staan. De 19-jarige Jansma keert na twee seizoenen terug van VOC. Daarvoor heeft zij een groot deel van de jeugdopleiding van Eva Jansma geeft aan veel zin te hebben in haar terugkeer bij WF SEW. “Ik heb veel zin om weer aan de slag te gaan bij SEW en om weer te spelen met alle meiden waar ik zolang mee heb gespeeld in de jeugd bij SEW.

Echt veel ervaring heb ik niet kunnen opdoen bij VOC door corona en een kruisbandblessure. Sinds januari ben ik weer minuten aan het maken. Wel heb ik enorm veel geleerd van deze periodes. Mijn geduld is echt op de proef gesteld.
Ik hoop komend seizoen veel minuten te mogen maken op het hoogste niveau!”.

Vorig artikel
Volgend artikel

Meest gelezen laatste 7 dagen