dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Kees van Stek met Dekker Tweewielers naar Andijk

Andijk is een nieuwe fietshandel rijker. Op de Middenweg 54a heeft Kees van Stek een nieuwe winkel geopend. “Wij hebben al een winkel in Enkhuizen en in Hoogkarspel en nu breiden we uit met een derde pand op Andijk. Op deze manier zijn wij -in heel oostelijk Westfriesland- altijd dichtbij.”

Remco Kreeftmeijer –bedrijfsleider op de nieuwe locatie- zal samen met een monteur aanwezig zijn in het nieuwe pand aan de Middenweg om alle klanten te voorzien van de juiste service. “U bent hier welkom met een fiets die u bij ons gekocht heeft, maar ook als uw fiets elders vandaag komt. Elke fiets is welkom! ”

Stukje Historie
“Dekker Tweewielers bestaat al ruim 80 jaar. Vader Dekker en zijn zoons hebben jarenlang diverse fietsenwinkels in Enkhuizen gehad. “In 2009 heb ik de zaak overgenomen, “ aldus Kees. “Langzaam maar zeker breidt het bedrijf zich uit. In 2015 is de zaak van Molenaar uit Hoogkarspel overgenomen. Ook de West-Friese Vuurwerkhal is inmiddels van mij. De nieuwste uitdaging is dus de derde fietswinkel, nu op Andijk. Andijk is een groeiend dorp. Met de diverse nieuwbouw komen er weer steeds meer jonge gezinnen bij. Ook de aanwezigheid van het vakantiepark maakt dat wij onze activiteiten graag naar deze plek uitbreiden. Veel ‘oude’ Andijkers fietsen graag, al dan niet met elektrische ondersteuning. Wij denken dat wij echt iets toevoegen en hebben zin in deze nieuwe kans!”

Bekende merken
Dekker Tweewielers heeft veel nieuwe fietsen voor u, van bekende merken zoals Batavus, Sparta, Gazell, Pegasus en Qwic. “We hebben het hele assortiment, voor de allerjongste tot en met de speciale fietsen kunt u bij ons terecht. De kleinsten beginnen met loopfietsjes en met zijwieltjes, daarna komen de jeugdfietsen en stadfietsen en de ‘moederfietsen’ met diverse kinderzitjes. Ook e-bikes hebben wij volop. Ook voor de specialere uitvoeringen zoals een bakfiets of een duo-fiets bent u bij ons aan het juiste adres, ” licht Remco toe.

“Doordat wij meerdere locaties hebben, zijn er veel fietsen snel uit voorraad leverbaar.”

Onderhoud en service
De diverse gediplomeerde monteurs kunnen elke fiets voor u repareren. Kleine reparaties, groot onderhoud, nieuwe onderdelen? Met een deskundig oog wordt u fiets weer in orde gemaakt. “We hebben een haal en brengservice. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden,” vertelt Kees. “Doordat we meerdere locaties hebben, is er altijd tijd en ruimte om elke fiets te repareren.” Naast nieuwe fietsen en gebruikte rijwielen, zijn er ook vele accessoires te koop. Nieuwe bel nodig, op zoek naar ruime fietstassen? Er is een groot assortiment aanwezig.

Openingactie
De winkel op Andijk gaat officieel open op 9 april. Vanaf dat moment is iedereen welkom om kennis te maken en zich te laten adviseren. De koffie staat klaar, dus loop gerust even binnen. Voor de eerste kopende klanten is er een aardige attentie. ” Deze openingsmaand hebben we diverse mooie acties voor u. In de advertentie leest u daar meer over. Maatwerk is belangrijk, dus laat u vooral goed voorlichten over de voor u meeste geschikte fiets.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen