vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Kelly Groot viert twintig jarig jubileum

“Na 20 jaar doe ik mijn werk nog steeds met passie. Zes dagen per week ben ik van 9-12 uur patiënt gebonden bezig. Hierdoor kan ik mijn focus hoog houden en kwaliteit bieden aan mijn klanten. De middagen heb ik vrij voor nevenactiviteiten die bij een onderneming komen kijken én tijd voor mijn gezin.”

In 2002 begon Kelly als acupuncturist. De praktijk verhuisde naar Andijk in 2008. “Dit jaar mei vier ik mijn 20 jarig jubileum! Nog elke dag doe ik mijn werk met plezier en vol passie.”

Praktijk in Andijk
“Het was heel mooi dat we het pand naast ons woonhuis in Andijk konden kopen en inrichten als praktijkruimte. Lekker dicht bij huis werken was erg praktisch met een (toen nog) jong gezin met vier kinderen,” vertelt Kelly en lachend vervolgt ze . “Op zich is het gezin runnen al een hele onderneming! Zo was het goed te combineren.” In 2010 is ook haar man Werner de Haan erbij gekomen die werkt als fysiotherapeut en podoposturaal therapeut (zooltjes). “Op deze manier willen en kunnen we nog vele jaren door. We zijn nog lang niet klaar met ondernemen!”

U bent van harte welkom voor een consult.

RADTS therapie
“Als acupuncturist wil ik mij continue blijven ontwikkelen. Behalve dat het leuk is, raak je over het lichaam nooit uitgeleerd. Het lichaam blijft een fascinerend systeem dat op vele vlakken met elkaar verbonden is. De omgeving, fysieke conditie, geestelijk welzijn en voeding zijn allemaal van invloed op het functioneren van een persoon.”

Lifestyle test
Kelly richt richt zich hoofdzakelijk op electro-acupunctuur (RADTS). “Zelf noem ik dit de Lifestyle-test, omdat het alles omvat wat ik in de loop der jaren aan kennis heb opgebouwd. Epigenetica is een belangrijk onderdeel van de onderneming geworden: de invloed van ervaringen en de omgeving. Stress, leefstijl, gedrag en vervuiling (bv. medicatie of een virus) kunnen van invloed zijn op onze gezondheid. De genen (DNA-code) verandert niet, toch is het alsof sommige genen aan/uit staan. Op een gen ligt informatie over enzymaanmaak, deze enzymen hebben een duidelijke taak in het lichaam. Als een gen dus ‘uit’ staat, kan een enzym zijn werk niet of niet voldoende meer doen.”

Keuzes maken
Het mooie is dat je zelf invloed hebt op het functioneren van je lichaam. Door o.a. voeding, beweging, slaap en stressvermindering. Ook met voedingssuppletie kun je veel bereiken. “Mijn lifestyle adviezen helpen u bij het maken van andere keuzes. Samen zorgen we ervoor dat u beter in uw vel komt te zitten en dat uw lichaam beter functioneert.”

Contact
Kelly Groot en Werner de Haan werken beiden uitsluitend op afspraak. Praktijk Andijk vindt u aan de Landstraat 5, 1619 EX te Andijk. Bereikbaar via E-mail info@praktijkandijk.nl of telefonisch op nummer 0228-591122, b.g.g. 06-37 61 94 63. Kijk ook eens op www.praktijkandijk.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen