dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Kennismaken met Berend Botje? Kom kijken naar Annick Boer in Het Park!

“De culturele ontwikkeling van kinderen vinden wij ontzettend belangrijk. Tijdens een theaterbezoek ontdekken kinderen een andere wereld: de wereld van fantasie. Een feestje voor ogen en oren. Het prikkelen van creativiteit en het verruimen van je blik. Dat gun je toch ieder kind én volwassene”, aldus Gaby Alberts van Kinderopvang Berend Botje en Julie Markerink van Schouwburg Het Park.

Deze in Hoorn en omstreken bekende partijen zoeken hierin al jaren de samenwerking op. Steeds op verschillende manieren en dit keer door het organiseren van een evenement. Tijdens dit evenement kun je op een wel heel leuke manier kennismaken met Berend Botje als fijne werkgever en Schouwburg Het Park als prachtig theater aan het Markermeer.

Lijkt het jou leuk om meer te horen over de werkplekken die Berend Botje te bieden heeft in combinatie met een bezoek aan het theater? Dan ben je hierbij uitgenodigd om op dinsdag 23 mei naar de voorstelling ‘Deze is nog beter!’ van Annick Boer te komen kijken. Vooraf vertellen José en Melanie van Berend Botje je graag meer over het mooie, warme familiebedrijf, welke werkplekken er op dit moment beschikbaar zijn en wat je van Berend Botje als werkgever mag verwachten.

Heb je interesse in een baan in de kinderopvang? Dan ben je van harte welkom. Om in de kinderopvang te kunnen werken heb je wel een relevant MBO 3-diploma of MBO 4-diploma nodig. Bijvoorbeeld MBO Pedagogisch Medewerker Kinderopvang – niveau 3, of MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker – niveau 4. Maar ook met het diploma Onderwijsassistent kun je aan de slag.
Wil je weten of jouw diploma voldoet? Kijk dan op: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Ben jij erbij 23 mei? Ga naar https://werkenbijberendbotje.nl/tickets-annick-boer voor meer informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen