woensdag 19 juni 2024
spot_img

Kennismaken met de peuterspeelgroep? Kom eens meespelen!

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van de peuterspeelgroepen van Berend Botje in de gemeente Medemblik! In de week van 26-30 september ben je tussen 9:30 en 11:00 uur welkom op de meespeelochtend van onze peuterspeelgroepen.

Op dinsdagochtend 27 september kan iedereen die nieuwsgierig is komen kennismaken en meespelen bij Peuterspeelgroep De Piramide in Andijk.
Kinderen die naar de peuteropvang gaan maken gemakkelijker de stap naar de basisschool. Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door te spelen, zingen, luisteren en knutselen leren ze contact te maken met andere kinderen, samenwerken en samen te delen.

Vrijblijvend binnenkijken
Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je peuter zelf ervaren hoe het eraan toe gaat op de peuterspeelgroep. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig.

Kom jij ook langs op dinsdag 27 september?
Je bent van harte welkom bij Peuterspeelgroep De Piramide aan Flamingolaan 35 in Andijk. Meer informatie over onze meespeelochtend in gemeente Medemblik? Kijk op berendbotje.nl/meespelenmedemblik of bel 088 – 233 7000.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen