woensdag 24 juli 2024
spot_img

Kennismaken met de peuterspeelgroep? Kom ook eens meespelen!

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij Peuterspeelgroep de Piramide in Andijk. Op dinsdagochtend 8 oktober kan iedereen die nieuwsgierig is komen kennismaken en meespelen tussen 9:00 en 11:00 uur.

Kinderen die naar de peuteropvang gaan maken gemakkelijker de stap naar de basisschool. Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door te spelen, zingen, luisteren en knutselen leren ze contact te maken met andere kinderen, samenwerken en samen te delen.

Vrijblijvend binnenkijken
Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je peuter zelf ervaren hoe het eraan toe gaat op de peuterspeelgroep. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig. Alle bezoekers krijgen ook een leuke goodiebag mee naar huis.

Kom jij ook langs op dinsdag 8 oktober?
Je bent van harte welkom tussen 9:00 en 11:00 uur bij Peuterspeelgroep de Piramide op de Flamingolaan 35 in Andijk. Meer informatie? Kijk op berendbotje.nl of bel 088 – 233 7000.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen