donderdag 18 april 2024
spot_img

Kentekenloket nu ook bij Andijk Auto Techniek

Wanneer je een voertuig koopt of verkoopt moet het kenteken op naam van de nieuwe eigenaar komen te staan. Dit is het geval bij een auto, scooter, motor, trekken of tractor en caravan (boven de 750 kilo). Even naar het Kentekenloket dus en tegenwoordig kan dat ook bij Andijk Auto Techniek. De ideale plek om je aankoop extra safe te maken met bijvoorbeeld een aankoopkeuring of een kilometercheck. Logisch toch? En zo geregeld.

Tip: Je kunt de Auto Check direct combineren met het overschrijven van je kenteken. Het wettelijke tarief voor de tenaamstelling van een auto is in Nederland overal hetzelfde, namelijk €10,75. Met een Auto Check van €9,90 ben je dus voor slechts twee tientjes klaar!

Tijdens de check controleren we je auto op de volgende 10 punten:
Accu conditie, Bandenspanning, Bandenprofieldiepte, Olie, Koelvloeistof, Ruitensproeiervloeistof, Verlichting voor, Verlichting achter, Wisserbladen voor, Wisserbladen achter.

Alle informatie over het Kentekenloket vindt u op Kentekenloket.nl.

Bandenactie
Bij aanschaf van 2 Michelin banden ontvangt u nu 2 Bosch Aerotwin ruitenwisserbladen voor uw auto helemaal gratis! Heeft u liever Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Uniroyal of Pirelli dan kan dat natuurlijk ook. Zo bent u verzekerd van de beste grip op de weg en heeft u ook nog eens het beste zicht op de weg. Onze ervaring leert dat op beiden nog wel eens bezuinigd wordt en dat is niet altijd zonder gevaar. Banden met een profieldiepte onder de 2,5mm hebben hun beste tijd gehad en zijn aan vervanging toe. Zeker in de zomerperiode, mocht het na een lange droge periode weer gaan regenen dan is de weg spekglad en wil je zeker goede banden hebben.

Dit geldt in vele gevallen ook voor de ruitenwissers. Behalve dat een slechte ruitenwisser het raam niet goed schoon maakt, bestaat ook nog eens de kans op beschadigingen in de voorruit. Te grote beschadigingen kunnen leiden tot afkeur van de voorruit tijdens de APK. Daarom is het vervangen van ruitenwissers essentieel.

Wilt u gebruik maken van deze actie? Maak dan direct een afspraak en bel 0228-528 795. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2021.

Meer weten of vragen? Neem contact op met Andijk Auto Techniek of bel 0228-528 795.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen